Vedete din Romania

# mihaela tatu emisiune #Mihaela Tatu dieta #mihaela tatu

Mihaela Tatu revine in televiziune. Surpriza uriasa in ce emisiune va aparea

Dupa ani buni de pauza, Mihaela Tatu revine pe micul ecran la postul TV care a consacrat-o. Pro TV.

Realizatoarea TV va face parte din echipa show-ului "Ferme vedetelor", unde va avea rolul de negustor si le va aduce produse vedetelor care vor concura la emisiune.

Transformata complet dupa ce a slabit mai bine de 20 de kilograme, Mihaela Tatu este foarte fericita sa revina pe sticla.
„De ceva vreme aştept inagurarea Fermei vedetelor şi în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorinţe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc şi să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu care cumva să pierdeţi vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteţi norocoşi - aveţi posibilitatea să vedeţi vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situaţii limită. Vă aştept să faceţi cunoştinţă cu Mărioara şi să vedeţi cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu, într-un comunicat de presă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului