Vedete din Romania

#mircea badea #mihai bendeac #direct #contract

Mihai Bendeac a semnat contractul in direct la Mircea Badea

Mihai Bendeac s-a tinut de cuvant si a semnat contractul cu Antena 1 in direct la emisiunea lui Mircea Badea , “ In gura presei ”. Cei doi s-au tinut de glume pe tot parcursul emisiunii, Bendeac dandu-se in spectacol cu imitarile pe care le face. Emisiunea lui Bendeac va debuta la Antena 1 la jumatatea lunii septembrie.

Semnarea contractului in direct in cadrul unei emisiuni, de catre Mihai Bendeac, a fost o premiera pe piata media din tara noastra. Fostul membru al trupei Mondenii a ales sa faca acest pas in cadrul emisiunii lui Mircea Badea, care se stie ca il admira pe Bendeac.

In timpul emisiunii, Badea l-a rugat pe invitatul sau sa imite cateva personaje. "Mie imi place mult cum il imiti pe Stelian Tanase. Dar vreau sa spun ca mie cel mai bine mi-a iesit sa-l imit pe Stelian Tanase, atunci cand te imitam pe tine cum il imitai pe Tanase", i-a spus Badea lui Bendeac, dupa cum noteaza Evenimentul Zilei.

La “In gura presei” au avut loc si mici tachinarii. Mircea Badea i-a spus noului anagajat al Antenei 1 sa nu spuna cat castiga in acest contract ca sa nu se supere Capatos, insa dupa ce acesta din urma i-a dat un mesaj in care il anunta ca i-a fost marit contractul, Badea a exclamat: "A, pai stai, ca acum ma oftic eu".

Mihai Bendeac a anuntat dupa semnarea contractului ca noul sau proiect la Antena 1 va debuta in a doua jumatate a lunii septembrie. Piotrivit EVZ, actorul a reluat ideea ca este posibil ca in noul proiect sa colaboreze si cu vechii sai colegi de la "Mondenii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare