Vedete din Romania

#mihai bendeac #tv #mondenii

Mihai Bendeac, confundat cu un urmarit general

Mihai Bendeac seamana cu un talhar, motiv pentru care familia si prietenii s-au ingrijorat. Odata cu publicarea portretului robot al talharului care a jefuit o casa de amanet din Targoviste, telefonul comicului de la Mondenii a inceput sa sune, apropiatii intrebandu-l cat in gluma, cat in serios, daca a facut vreo boacana de curand.

Majoritatea cunoscutilor lui Bendeac l-au sfatuit pe acesta sa aiba grija cu Politia, care ar putea sa nu-l creada atunci cand se va identifica. Cauza: hotul care a plecat cu 40.000 de lei seamana cu el, precum doua picaturi de apa. Pana si mama actorului s-a ingrijorat, intrebandu-l daca nu cumva a facut vreo prostie .

"M-a sunat mama disperata ca seamana ala atat de bine cu mine. Si daca nici mama nu ma cunoaste... Poate ca lumea o sa creada ca e criza si am innebunit, am avut nevoie de bani. Nu stiu ce o sa fac, cred ca o sa plec in Delta, ca acolo se ascundea si Terente, sau mai bine o sa ma predau la prima sectie de politie", a declarat Bendeac pentru Cancan.

"Mondenistul" spune ca el stie ca are o sosie, un barbat care este tot in Bucuresti si care ii contrariaza amicii si cunostintele. "Imi reprosa o doamna de la Teatru ca nu am salutat-o, iar niste amici la fel, ca nu am vorbit cu ei in propriul magazin. Dar cea mai tare faza a fost cu mama, care a fost la un restaurant, iar patronul de acolo i-a spus ca e si baiatul ei aici. Si i-a adus un tip care semana leit cu mine. Exista totusi si avantaje in chestia asta. O sa le spun paparazzilor ca nu eram eu noaptea in padure si nici cu Loredana a lui Bodo", a adaugat Bendeac.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului