Vedete din Romania

#mihai constantinescu #muzica #sustinere financiara #cariera #tv

Mihai Constantinescu: "Am nevoie de ajutor sa raman in muzica"

Mihai Constantinescu a lansat un apel disperat . Cantaretul spune ca vrea in continuare sa ramana in muzica, dar fara sprijin nu are aceasta posibilitate.

Artistul vrea sa isi continue cariera muzicala, dar nu gaseste mijloacele necesare. Desi publicul il iubeste si respecta, Mihai Constantinescu nu este promovat si nu are ocazia sa faca ceea ce iubeste cel mai mult: sa cante.

Planurile lui Mihai Constantinescu de a crea o formatie si de a reinterpreta slagarele care i-au castigat un loc in inima multora nu s-au implinit. Desi a primit, in urma cu cativa ani, Diploma de Onoare din partea Ministerului Culturii, Mihai nu a primit nici o alta sustinere.

"Multi imi spun sa revin, ca vor sa ma asculte, dar nimeni nu face nimic concret in sensul asta. M-au invitat si prin cateva emisiuni, unde la fel imi spuneau. Sunt de acord, si eu vreau sa cant, dar daca nu ma sustine nimeni, ce sa fac? Am nevoie de ajutor sa raman in muzica! Generatia tanara poate ca ar asculta muzica mea, dar daca nu o difuzeaza nimeni... Am fost surprins zilele trecute cand eram la semafor si niste tineri dintr-o limuzina ascultau un CD cu mine, la maximum. M-am bucurat si intristat in acelasi timp! Asta-i viata! Ce pot face eu?", a povestit Mihai pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare