Cantaretul Mihai Constantinescu nu are noroc. Dupa ce a fost evacuat din casa revendicata de vechii proprietari, acum, iubita lui, Simona Secrier , l-a parasit.

Mihai si Simona s-au cunoscut pe cand ea facea parte din formatia Etno pe care a parasit-o in 2005, pentru o cariera solo. Cuplul, in care ea este mai tanara cu peste 20 de ani ca Mihai, a fost fotografiat in ipostaze intime, dar abia la inceputul verii cei doi au recunoscut ca sunt impreuna.

Se pare ca fericirea lor nu a durat mult. Click! sustine ca Simona l-a parasit pe cantaret. Dupa ce Mihai, 62 de ani , a fost evacuat din casa de fostii proprietari, el a fost nevoit sa se mute intr-o garsoniera cu chirie.

Mihaela Constantinescu (foto), fosta sotie a cantaretului a fost cea care a deconspirat relatia lui cu Simona, la doi ani dupa ce, tot ea, a dezvaluit ca Mihai si Anastasia Lazariuc au fost impreuna timp de zece ani. Cei doi au sustinut intotdeauna ca relatia lor e doar profesionala.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.
  •   2008-10-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului