Vedete din Romania

#iubit Mirabela Dauer #Mirabela Dauer relatii #mirabela dauer

Mirabela Dauer inca mai spera sa-si gaseasca alesul: "Eu tot mai sper"

Indragita artista, Mirabela Dauer, a povestit ca inca mai spera sa-si gaseasca alesul. Desi multa lume a crezit ca si-a pierdut increderea in barbati si din aceasta cauza a ramas singura pana la aceasta varsta, artista a clarificat acest lucru!

 

"Nicidecum. Pur si simplu ACEL barbat inca nu s-a nascut! Sau cel putin nu a aparut in viata mea!", a explicat Mirabela pentru femeide10.ro.

Desi are 70 de ani, Mirabela Dauer inca mai spera sa-si gaseasca marea fericire. In plus aceasta a vorbit deschis despre ce calitati ar trebui sa aiba barbatul de langa ea.

"Eu nu sunt pretentioasa. Dimpotriva, sunt prea buna cu ei! Iar ei nu inteleg bunatatea mea, loialitatea mea. Li se pare ciudat ca eu nu pun intrebari, ca nu sunt geloasa. Cica, daca nu sunt geloasa, inseamna ca nu iubesc! Ce prostie! Sunt si eu geloasa, in limitele normalului, dar nu am fost si nu pot fi posesiva. In schimb, imi ofer sufletul pe tava si, de cele mai multe ori, ma trezesc tratata foarte nedrept. Dar eu tot mai sper sa vina, la un moment dat, si "zanul meu bun"! Pentru ca iubirea nu are varsta", a declarat Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a fost casatorita de doua ori. Dupa o foarte scurta casnicie cu Willi Dauer, de la care a pastrat numele, indragita interpreta s-a maritat cu fostul regizor de la TVR Traian Popovici. Fiul lor, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, s-a nascut la cateva zile dupa cutremurul din 1977, scrie libertatea.ro

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare