Vedete din Romania

#Mirabela Dauer operatie rinichi #mirabela dauer

Mirabela Dauer, prima aparitie dupa operatia la rinichi. Cum arata si cum si-a presimtit necazul

Dupa ce inceputul anului 2018 a fost unul cu ghinion pentru Mirabaela Dauer, lucrurile par sa intre in normal pentru cantareata!

Mirabela Dauer se recupereaza bine dupa interventia grea de la rinichi si a povestit intr-o emisiune tv cum a ajuns de urgenta pe masa de operatie, dupa ce a descoperit ca are o formatiune cancerigena incipienta la nivelul unui rinichi. 

“Am avut o premonitie. Am zis: “Vreau sa ma duc sa-mi fac analizele». Eu sunt cel mai nebun om...imi fac analizele de doua ori pe an. Singurul lucru pe care nu mi-l fac, pentru ca nu este bine este acest CT (n.r. computer tomograf). Prietenii mei au plecat la Roma. Eu care ador Roma, nu am vrut sa merg. Nu am simtit nimic, nu am avut nicio durere, ci pur si cimplu am vrut sa-mi fac analizele. Le facusem in noiembrie si când am venit din Israel le-am facut din nou in ianuarie. M-am internat la 28 ianuarie si a doua zi m-am operat. Acum sunt foarte bine. Am stresat pe toata lumea cu apa mea cu gheata si eu nu aveam voie sa beau dupa anestezie. Lunile februarie si martie au fost cu cele mai sinistre momente pentru mine...Un om perfect sanatos sa pateasca acest lucru. Nimic  nu este intâmplator. Probabil ca eu am meritat. Am fost incercata de Dumnezeu, sa vada daca ma dezic de el. Eu, niciodata?! El m-a aparat, cu spijinul acestor ingeri (n.r. medicii), care au avut grija de mine. Au fost cele mai frumoase clipe din viata mea intr-un spital”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea “Agentia Vip”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului