Vedete din Romania

#dieta dukan #dieta #mirabela dauer #probleme de sanatate

Mirabela Dauer, probleme mari de sanatate din cauza dietei Dukan!

Mirabela Dauer are mari probleme de sanatate din cauza dietei pe care a tinut-o. Aceasta a fost la un pas de a ajunge in spital, insa din fericire, a renuntat la timp la dieta.

 

Dieta tinuta de vedeta este una controversata, insa tinuta de foarte multe femei. Aceasta a urmat dieta Dukan timp de 6 luni. Dieta Dukan, fiind bogata in proteine, i-a provocat vedetei probleme la rinichi.

"Eu nu tin nicio dieta. Am tinut, m-am saturat de diete. Nu au avut efect. Am tinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru ca am avut norocul sa am langa mine prieteni buni care au zis "Gata!"… pentru ca nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… si eu si asa sunt mancatoare de carne… ", a declarat Mirabela pentru wowbiz.ro.

Spre deosebire de alte vedete care au ajuns la spital, Mirabela se considera norocoasa ca a oprit regimul inainte de a ajunge pe mana medicilor.

Regimul Dukan este apreciata de multe vedete. Printre acestea se numara Jennifer Lopez si supermodelul Gisele Bundchen, dar si vedete din Romania precum Luminita Anghel sau Bodo sau Nico si Diana Matei, care, din pacate, au ajuns la spital din cauza acesteia.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare