Vedete din Romania

# proteste psd #proteste bucuresti #mircea badea

Mircea Badea, limbaj suburban la adresa studentilor. Ii face drogati si javre

Mircea Badea pare sa nu realizeze ca limbajul pe care il foloseste tot mai des nu face decat sa adanceasca prapastia intre el si meseria de jurnalist. O spun specialistii in comunicare si psihologii, carora le vine greu sa mai eticheteze iesirile din ce in ce mai violente ale prezentatorului de la Antena 3. Acum, strirea ca PSD ar putea retrage gratuitatile de transport CFR pentru studenti a iscat un nou scandal pe pagina sa de Facebook.

„Eu nu sunt de acord cu nicio gratuitate pentru studenți. Stundenții sunt asistați social? Exact ca în SUA, unde și facultatea costă! Costă mult! Cum să le dai gratuități la transport?! P.S: La muncă, nu la întins mâna!”, a scris Mircea Badea pe contul lui oficial de Facebook.

 

Ca răspuns, un utilizator al rețelei de socializare i-a spus că studenții sunt viitorul țării, dar prezentatorul de la Antena 3 nu s-a lăsat convins: „La muncă, javră! Ți-ai dracului de lipitori drogate!”. Unei alte studente i-a spus: „Marș, vită drogată și dementă! Marș la muncă, vaca dracului!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului