Vedete din Romania

# mircea solcanu copilarie #mircea solcanu batai #mircea solcanu

Mircea Solcanu, batut crunt

Mircea Solcanu s-a retras din televiziune in urma cu cativa ani. A suferit o operatie dificila pe creier si de atunci duce o viata linistita in orasul sau natal.

Fire nonconformista, Mircea Solcanu nu a aratat niciodata drama pe care o ascunde in suflet. Fostul prezentator Tv a avut o copilarie foarte trista. Tatal sau era foarte agresiv. Atat el, cat si mama lui au indurat batai crunte din partea barbatului.

“Mama mea a escaladat geamul, a sarit pe geam... Ala a fost cel mai urat moment din toate bataile, acela cand ea a sarit pe geam. Din momentul cand el a inceput sa o bata pe mama eu nu i-am mai spus tata, i-am spus Solcanu”, si-a inceput Mircea Solcanu marturisirea.

“Imi amintesc ca inca mai aveam patutul acela cu grilaje in care dormeam, deci aveam cam 4 ani. Stiam ce urmeaza dupa felul in care venea acasa. Ne uitam pe geam cand urma sa vina tata acasa si in functie de clatinatura stiam daca va fi scandal sau nu va fi scandal. Cum urmaresti prognoza meteo asa stateam eu si sora mea la geam si stiam daca va fi sau nu cu bataie. Intra in casa, nu cred ca se schimbau 2-3 vorbe si incepea bataia”, si-a amintit Mircea.

Calvarul a luat sfarsit cand mama prezentatorului tv si-a facut curaj si a intentat actiune de divort.

“Iar in mometul in care a spus ca divorteaza, atunci ne-a invatat mama libertatea. (…)Tin minte ca cel mai fericit moment din perioada aia este momentul in care s-a pronuntat divortul si a venit militianul impreuna cu un domn in civil si am ascultat la usa.

Si tin minte fraza asta toata viata: "Domnul Solcanu. sunteti de acord sa parasiti domiciliul de bunavoie sau trebuie sa aducem organele de politie sa va scoate din casa?" si a zis "Nu, plec de bunavoie!". Si atunci eu cu sora mea am fugit in bucatarie, ne-am luat in brate si am inceput sa sarim in sus de bucurie, a fost un moment fericit, m-am bucurat ca pleaca din casa. Insemna ca s-a sfarsit totul”, marturisea fosta vedeta tv in urma cu cativa ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare