Vedete din Romania

#sarcina mirela boureanu vaida #mirela boureanu #Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida, insarcinata a doua oara

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 nu-si mai incape in piele de bucurie. Aceasta a anuntat ca urmeaza sa fie din nou mamica.

Desi a trecut mai putin de un an de cand a nascut-o pe Carla Maria, pe 20 februarie 2015, vedeta este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

"Cea mai mare bucurie la inceput de an, pe langa bucuria de zi cu zi – Carla, fetita mea vesela, vorbareata si dinamica, este vestea ca ea va mai avea un fratior sau o surioara. Este o fericire imensa tot ceea ce ni se intampla si o mare binecuvantare pentru mine si familia mea!", a declarat frumoasa prezentatoare, potrivit agentiadepresamondena.com.

Prezentatoarea si-a dorit intotdeauna o familie numeroasa, insa a intampinat multe dificultati. Pana sa o nasca pe Carla, vedeta a pierdut doua sarcini. Nu s-a sfiit insa sa vorbeasca deschis despre momentele cumplite prin care a trecut.

"Sunt casatorita de 5 ani. A fost mai greu. E prima data cand vorbesc despre asta. Eu am pierdut doua sarcini. A doua a fost inainte de o emisiune si prima chiar pe scena teatrului. A fost o drama atunci. Foarte multi colegi de breasla ma intrebau, ma acuzau ca muncesc foarte mult. Chiar daca mergeam seara acasa si plangeam si dimineata mergeam la medic sa fac aspiratie si tot ce se face in cazul unei pierderi de sarcina, eu nu am vrut sa vorbesc despre asta. Medicii mi-au spus ca trebuie sa ma gandesc ca corpul elimina tot ce nu e bun si ca va veni un moment in care voi avea un copil sanatos. E de la Dumnezeu. A pierde sarcina cum s-a intamplat dupa 8 saptamani a insemnat ca asa a fost sa fie", a dezvaluit Mirela Boureanu Vaida la Antena 1, in timp ce era insarcinata cu micuta Carla Maria.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului