Vedete din Romania

#vedete Media Music Awards #Media Music Awards 2015 #vedete intern #tinute vedete #iulia albu #showbiz #andreea banica #delia

MMA: Tinutele Deliei, Antoniei si Andreei Balan au oripilat-o pe Iulia Albu

Aseara, la Sibiu, peste 40 de artisti consacrati au urcat pe scena celei de-a patra editii a Media Music Awards, la care au asistat peste 40.000 de spectatori. La un asa eveniment, vedetele s-au intrecut in tinute. Iata ce rochii au ales  Delia, Antonia sau Andreea Balan si cum le-a catologat Iulia Albu.

Delia

Pentru gala Media Music Awards, Delia a ales o rochie neagra, cu franjuri. Artista a optat si pentru un piercing in nas, parul in cateva nuante de verde, tatuaje si chiar pene. Ceea ce a scos-o insa din sarite pe Iulia Albu a fost incaltamintea: "Ce are in picioare este abominabil. Este atat de urat incat nici eschimosii nu ar purtea asa ceva. Delia nu este Miley Cyrus si nu are atitudinea necesara sa poarte anumite lucruri. Primeste o nota de minus 35."

Antonia

Despre Antonia, care a imbracat aseara o rochie rosie ca focul, cu paiete, cu taietura pe picior si cu abdomenul la vedere, Iulia Albu a spus: “Ea e imbracata intr-un H&M mai ieftin, iar el se vrea a fi Pharell. Antonia arata ca un fel de Xena venita din Bamboo. Cei doi vor fi exclusi de la rubrica in aceasta seara", a declarat Iulia Albu in cadrul emisiunii Wowbiz de la Kanal D.

Andreea Balan

Nici Andreea Balan nu a scapat de criticile Iuliei Albu, din cauza rochiei inspirate de personajul Daenerys Targaryen, ”mama dragonilor”, din celebrul serial Game of Thrones. ”A fost visul meu sa am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones! E un personaj puternic care reuseste sa fie feminin si sa ii inspire pe cei din jurul sau prin calitatile de lider si de femeie independenta! Iar rochia e absolut minunata”, a scris cantareata pe o retea de socializare. Iulia Albu nu a apreciat insa nimic din descrierea si tinuta vedetei. "Parca ar fi un fel de strumf. Are musculite pe degetele de la picioare. A copiat o rochie cum a purtat Gwyneth Paltrow. Cred ca lucreaza ca enterteiner pentru gradinite. E ceva urat sa copiezi o tinuta si mai ales sa o faci atat de prost. Primeste trofeul BAU", a spus Iulia Albu.

Elena Gheorghe

Despre rochia de printesa a Elenei Gheorghe, fashion editorul a declarat "Zici ca e Rapunzel pierduta in spatiu si timp. E o rochie oribila. Asa ceva am vazut la nunti si botezuri de oameni cu mai putini bani. Nota 0".

Sore

 

Media Music Awards a fost un bun prilej pentru fani sa observe ca Sore si-a rotunjit formele. Cantareata a optat pentru o o tinuta eleganta, care i-a lasat la vedere picioarele.

4. Corina Bud

Corina Bud a dovada  aseara de mult curaj in ceea ce priveste tinuta aleasa. Cantareata a purtat accesorii extravagante, pe care nu orice artista arindrazni sa le poarte.

 

Delia, cele mai multe premii

Delia a castigat Best Female Artist, Best Featuring, Best Pop, Best Video, Media Forest Award si Best Youtube, potrivit turnulsfatului.ro.

 

Smiley a obtinut trofeele Best Male Artist, Fastest Climber si MTV Award. Best New Artist a fost obtinut de Lariss, Dan Bittman a plecat acasa cu trofeul Best Rock, iar Andra a obtinut Fans Like Award si Most Wanted. Nici Naguale nu a plecat cu mana goala, obtinand trofeul Best Producer, iar Andreea Balan a obtinut roadele muncii ei, premiul pentru Best Show. Voltaj, desi nu a castigat Eurovisionul, a castigat premiul pentru Best Group.

 

 

 


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare