Vedete din Romania

#rihanna #beyonce #miley cyrus #videoclipuri necenzurate

Moda videoclipurilor necenzurate, din nou in atentia marilor vedete

Nuditatea, scandalul si relatiile amoroase capteaza intotdeauna atentia publicului, iar acestea sunt totodata si armele vedetelor pentru a promova rapid in fruntea clasamentului. Desi lucrurile se mai domolisera insa putin in ultimii ani, de cateva luni, vedetele parca arata din nou interes pentru aceste criterii de promovare. Acum, celebritatile prezinta o mare atractie pentru videoclipurile necenzurate, in care arata totul, fara nicio retinere. Iata cateva vedete care lanseaza din nou "moda videoclipurilor necenzurate".

1. Miley Cyrus

Prima care a inaugurat din nou nudismul ca mijloc de promovare, insa intr-un mod extrem de agresiv este cantareata Miley Cyrus (20 de ani). Artista incearca cu orice pret sa scape si de imaginea de adolescenta naiva, pe care si-a creat-o cu personajul Hannah Montana.

Dupa scandalul provocat la Premiile MTV de anul acesta, cand a aparut pe scena imbracata intr-un costum de latex si facand gesturi obscene pe scena, de curand, artista a lansat si un videoclip in care apare complet goala. Intentia sa de a castiga notorietate rapid a fost una de succes, deoarece clipul a strans in doar 24 de ore de la lansare nu mai putin de 14.750.000 de vizualizari pe Youtube.
 

 

2. Rihanna

Desi la Premiile MTV Rihanna parea socata de prestatia colegei sale de breasla, Miley, la scurt timp, vedeta i-a urmat si ea exemplul. De curand, Rihanna a lansat un videoclip, "Pour it up", in care apare in ipostaze extrem de provocatoare, in unele secvente aratandu-si chiar si partile intime. In noul clip, Rihanna danseaza lasciv la bara si poarta tinute minuscule.

In doar cateva zile, videoclipul a demonstrat ca a meritat "efortul", strangand rapid peste 48 de milioane de vizualizari.

3. Beyonce

Pentru ca nu putea sa ramana in anonimat, potrivit presei internationale, si cantareata Beyonce se pregateste pentru lansarea unui videoclip erotic, pentru piesa "Xoxo". Se pare ca artista a inceput deja filmarile, iar acestea au loc in celebrul cabaret Crazy Horse din Paris, in acest weekend.




Sursa foto: vivafm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului