Vedete din Romania

#smiley #showbiz #. marius moga #vedete intern #smiley si marius moga

Moga versus Smiley. Cine crezi ca poate castiga duelul?

Marius Moga si Smiley sunt doua vedete cu destine asemanatoare. Sunt prieteni buni, sunt amandoi pe val, iar daca in muzica merg pe acelasi stil, si in materie de femei par sa aiba gusturi asemanatoare. Tie care dintre ei ti se pare mai simpatic?

Iubesc blondele

Sursa foto: realitatea.net

Si Moga, si Smiley sunt genul de barbati statornici atunci cand vine vorba despre relatiile lor. In vreme ce primul s-a iubit vreme de sase ani cu Iulia Vantur, celebra prezentatoare TV, cel de-al doilea a fost nedespartit de actrita Laura Cosoi timp de cinci ani. Si totul cam in aceeasi perioada! Iar ca o coincidenta, si Iulia Vantur si Laura Cosoi, doua femei superbe de altfel, sunt acum singure!

Sursa foto: viva.ro

Iar daca Smiley nu si-a gasit inca un suflet pereche, Marius Moga este indragostit pana peste cap. Artistul a recunoscut ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bianca Lapuste, o blonda de numai 20 de ani. Chiar daca ii desparte o diferenta de varsta de 12 ani, compozitorul nu se mai ascunde si se afiseaza impreuna cu noua lui iubita in public.

Citeste si:

O mare vedeta, grav bolnava, exemplu de demnitate si generozitate

Blonda cu ochi albastri este corespondent Pro TV Iasi. Bianca apare si in cel mai recent videoclip al iubitului ei, "Pe barba mea". De altfel, si Laura Cosoi, pe vremea cand era iubita lui Smiley, a aparut intr-un videoclip al artistului.

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Canta acelasi gen muzical

Smiley si Moga mai au insa si alte puncte in comun. Cei doi colaboreaza adesea la piesele pe care le realizeaza si asta intrucat se potrivesc foarte bine din punct de vedere vocal, dar si al stilului pe care il abordeaza.

Melodiile lor, fie ca au fost cantate impreuna, fie separat, au ajuns rapid la inima fanilor, cucerind topurile muzicale.

Sunt colegi de emisiune

Moga si Smiley fac echipa buna si pe platourile de filmare. Cei doi au fost colegi in show-ul "Vocea Romaniei", pe care Smiley l-a prezentat alaturi de Pavel Bartos, iar Marius Moga era unul dintre jurati. In timpul emisiunilor, Smiley si Moga s-au tachinat adesea, asta este semn ca se cunosc foarte bine unul pe celalalt. Iar din toamna, si Smiley va trece in postura de jurat, el luandu-i locul lui Horia Brenciu, care a plecat la Antena 1.

Citeste si:

Maruta NU poate pleca de la Pro TV! Iata ce il tine pe loc!

Fiica lui Teo are un iubit! Declaratii uimitoare la doar 10 ani

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare