Vedete din Romania

#monica columbeanu #paparazzo #masina

Moni a lovit cu masina un paparazzo!

Monica Columbeanu este cercetata de politistii Sectiei 1, dupa ce un paparazzo Cancan a depus plangere impotriva ei pentru un incident care s-a petrecut chiar de ziua lui Irinel.

Dupa ce a petrecut in club pana la 4.30, Monica s-a urcat la volanul masinii Bentley si l-ar fi lovit pe fotograful aflat pe trotuar in timp ce incerca sa iasa din parcare.

Paparazzi Cancan sustin ca sotia milionarului de la Izvorani l-a lovit intentionat pe fotograful aflat pe trotuar. Acesta a depus o plangere penala impotriva Monicai.

"Initial am sunat la Politia Rutiera. Le-am spus ca Moni m-a lovit cu masina si a fugit. Cei de acolo mi-au zis ca in cazul meu nu este vorba despre un accident de circulatie , ci despre un caz de agresiune . Drept urmare, am fost indrumat catre o sectie de politie", a explicat angajatul Cancan.

"Mi-a distrus genunchiul. Medicul specialist a constatat leziuni de cartilagiu si de menisc, iar genunchiul este umflat si, practic, nu imi mai ofera niciun fel de stabilitate. Mai mult ca sigur voi ajunge la operatie. Din ce am auzit, este foarte posibil sa ma recuperez greu", sustine presupusa victima.

Cei trei colegi sustin ca Moni a incercat si a doua oara sa-l loveasca pe fotograf, avariind scutul masinii in bordura.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare