Vedete din Romania

#irinel columbeanu #presa #tv #romania #monica columbeanu

Moni Columbeanu: "Romania este mult prea mica pentru ambitiile mele"

Monica Columbeanu nu mai suporta atentia presei romanesti si o bate gandul sa plece din tara. Daca multa vreme, ea a ignorat presa de scandal, acum nu mai accepta sa fie denigrata zilnic.

In emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, Monica si-a varsat naduful pe ziaristi si a inceput sa se gandeasca la posibilitatea de a parasi tara.

"Se spun si se scriu atatea lucruri neadevarate despre mine, incat iau in calcul foarte serios varianta de a parasi tara. Sunt indignata de ceea ce mi se intampla! Sunt terorizata in fiecare zi de articole mincinoase!" a spus acasa .ro/ acasa .ro/sotia" title="sotia">sotia " title="sotia">sotia miliardarului din Izvorani.

Monica nu mai suporta faptul ca parintii si prietenii ei cred tot ce se scrie in presa despre ea si singura solutie pe care o vede este sa paraseasca tara.

"In momentul in care parintii tai o sa citeasca despre tine toate minciunile de pe pamant si prietenii te vor privi ca pe o tarfa ai sa plangi, probabil, mai ales ca tu te stii curata. Am mai spus in urma cu ceva timp ca Romania este mult prea mica pentru ambitiile mele. M-am saturat sa se speculeze orice fac si m-am saturat de minciuni spuse la adresa mea si a familiei mele. Fiecare om are niste limite, iar eu am ajuns in punctul in care nu mai pot suporta nimic. Momentan nu m-am hotarat unde voi pleca", a adaugat Monica in cadrul emisiunii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului