Vedete din Romania

#bip botezatu sani #monica columbeanu

Moni, cu Vertu in sutien

Juna sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu a primit sambata noapte apeluri insistente de la designerul de moda Catalin Botezatu , in conditiile in care telefonul "Vertu" primit de la sotul ei se afla ascuns in sutien.

Monica Columbeanu a prezentat sambata Balul Operei, indrumand invitatii (oameni de stiinta, si doctori) pe covorul rosu . Monica si-a indeplinit obligatii de gazda pe un frig naprasnic, -5 grade Celsius, intr-o rochie de bal cu umerii goi, relateaza CanCan.

In timpul balului, Monica si-a varat telefonul "Vertu" primit cadou de ziua ei in sutien. Asta probabil ca sa nu ramana fara el, avand in vedere ca acesta costa aproximativ 7.500 de euro. Iar telefonul bulculcas a sunat nestiut de nimeni toata noaptea, fiind pe profil silentios .

Asta pentru ca designerul Catalin Botezatu o invita insistent in club "Bamboo", unde Moni era asteptata sa participe la distractie. Moni si soferul nelipsit si-au facut aparitia in club pe la trei dimineata, iar sotul si fiica sa au ramas la hotel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare