Vedete din Romania

#weekend #mtv #girl power #loredana #cheeky girls #monica columbeanu

Moni, Lori si Cheeky Girls la "Girls Power Weekend"

Sambata, 7 martie, si duminica, 8 martie, la MTV se instaleaza Weekend-ul Special dedicat femeilor! Timp de doua zile, MTV sustine “Girls Power Weekend” cu interviuri, videoclipuri, concerte si materiale despre vedetele feminine din show-biz-ul romanesc dar si despre artiste internationale!

Timp de doua zile, incepand cu ora 12.00, MTV prezinta intreaga poveste a indragitei cantarete Loredana, interviuri cu Monica Columbeanu , Valentina Pelinel , Lili Sandu sau Cheeky Girls si materiale inedite cu Alina Puscau , Alina Plugaru, Sugababes sau "hip-hop-erita violonista"  Miri Ben Ari, care a cantat cu Mariah Carey sau P. Diddy. Mai mult, MTV prezinta concerte LIVE cu Gabriella Cilmi , Katy Perry sau Pussycat Dolls, dar si materiale exclusive cu Britney Spears, Girls Aloud, Miley Cyrus sau Pink, sustinand ideea "puterii feminine"!

VJ Ela s-a intalnit cu Monica Columbeanu si Valentina Pelinel de la care a aflat ce inseamna pentru ele o femeie puternica. Fana declarata a VJ-itei MTV Ela, Monica Columbeanu a povestit ca urmareste MTV atunci cand nu e in sesiune si ca apreciaza la Irinel faptul ca este un om respectat.

Mai mult, intrebata fiind de ce o sa o invete pe Irina legat de ideea de "Girls Power", Monica a declarat ca isi doreste ca fiica ei sa fie fericita, sa ii poata oferi libertatea pe care si-o va dori, dar si ca munceste pentru ea, prin firma pe care o are.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare