Vedete din Romania

#litoral #club #monica columbeanu

Moni sustine ca nu era beata, dar si-a uitat telefonul in taxi

Monica Columbeanua avut un weekend agitat la mare. Desi paparazzi au surprins-o foarte vioaie in apa marii duminica dimineata, dupa o noapte de dans prin cluburi, sotia lui Irinel sustine ca nu era beata atunci cand a cazut.

"Nu eram beata. Nici nu aveam cum sa fiu, pentru ca eu nu am voie sa beau. Urmez un tratament care poate fi dovedit in orice secunda de medicul meu", a spus Monica pentru Libertatea.

Alaturi de Monica au fost sambata noapte Delia Antal, o actrita din Zalau stabilita la Londra, si prieteni de familie, care au ajutat-o sa iasa din valuri dupa ce s-a balacit bine.

"Cei care nu ma cunosc ar putea interpreta in mod gresit naturaletea care imi caracterizeaza comportamentul in prezenta apropiatilor", a completat Moni.

Chiar daca nu a pus alcool in gura, sotia milionarului de la Izvorani a trecut printr-o experienta nu foarte placuta. Ea si-a pierdut telefonul mobil intr-un taxi, dar l-a recuperat imediat cu ajutorul patronului hotelului, care l-a contactat pe patronul firmei de taxi.

Speriata ca ar fi putut sa ramana fara telefonul mobil Vertu Ferrari Rosso de 7.500 de euro, Monica s-a gandit sa-i ofere o recompensa soferului de taxi care i l-a inapoiat dar acesta a acceptat doar contravaloarea cursei pana la hotel.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare