Vedete din Romania

#monica anghel #sarcina #kilograme

Monica Anghel, doar doua kilograme in sapte luni de sarcina

Desi este insarcinata in sapte luni, pe perioada maternitatii, Monica Anghel a slabit in loc sa se ingrase. Abia in ultimele doua luni, artista a reusit sa adauge doua kilograme in pluls greutatii sale.

Moderatoarea matinalului de la Europa FM este invidiata de toate mamicile care se ingrasa foarte mult pe perioada sarcinii. Nici ea nu-si explica de ce, dar in loc sa se fi ingrasat , a slabit in primele luni de sarcina. Noroc ca acum a intrat intr-o mini-vacanta de o saptamana in care a mai luat doua kilograme in plus , recuperand astfel din greutatea pe care a avut-o initial inainte de a ramane insarcinata.

"La mine s-a intamplat altfel decat la toata lumea. Contrar asteptarilor, eu am slabit in loc sa ma ingras. In primele luni de sarcina am pierdut, brusc, sase kilograme si abia am mai reusit sa recuperez doua din ele. Am ajuns sa fiu data exemplu de medici si sa fiu invidiata de femeile insarcinate, care se ingrasa zeci de kilograme in timpul sarcinii", a explicat Monica Anghel pentru Cancan.

Cat despre pregatirile pentru marele eveniment, Monica a oprit totul. Se pare ca la insistentele iubitului ei, cantareata nu vrea sa faca nimic pana la cel mai fericit moment din viata ei, si anume nasterea copilului .

"In afara de bona, care, bineinteles, va fi mama, nu am stabilit nimic. Nu am pregatit camera si nu am cumparat nici macar o babetica. Gughy zice ca, daca tot nu stim sexul copilului, nu are rost sa ne agitam, pentru ca nu stim pentru ce culoare sa optam. Poate este o superstitie, dar pot sa ma opun? Totusi, e tatal copilului meu", a precizat Monica Anghel pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare