Vedete din Romania

#dieta Monica Anghel #Monica Anghel slabit #monica anghel

Monica Anghel, primele dezvaluiri dupa ce a slabit enorm: "sunt bolnava"

Monica Anghel a facut primele dezvaluiri dupa ce a slabit enorm in ultima perioada. Desi in presa s-a tot scris ca ar fi bolnava sau ca s-ar fi operat, cantareata nu a declarat nimic pana in prezent.

Monica Anghel a reusit sa slabeasca 25 de kilograme urmand un stil de viata sanatos. Aceasta a trecut printr-o transformare incredibila de look si declara ca se simte foarte bine.

Aceasta a vorbit deschis despre regimul pe care il tine, in cadrul emisiunii Agentia VIP, de la Antena Stars. Iata ce mananca zi de zi, pentru a se mentine in forma.

"Am vazut niste comentarii pe retelele de socializare cum ca sunt bolnava, ca am facut infarct, ca mi-am taiat stomacul. Nu mi-am taiat stomacul. Mi-am taiat coloana, anul trecut… iar in urma operatiei, medicul mi-a zis ca ar fi bine sa slabesc. Eu, in toti anii in care am fost supraponderala, nu ma vedeam asa, nu ma vedeam grasa. In oglinda, cand ma uitam, nu vedeam ca sunt grasa. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problema. Ma uitam in magazine la hainute super mici.

Acum o saptamana am fost prin magazin si am vazut niste pantaloni albi de in, pe care ii credeam mici, dar sotul meu zicea sa-i probez. Intr-adevar, imi veneau perfect…

Astazi am mancat de dimineata un iaurt, la ora 7:00, ma trezesc la ora 5:30. Asa m-am setat, asa functionez, ma simt extraordinar. Am mancat si un ardei gras rosu. Am mancat un mar mare, pe la 11:00, apoi o ciorbita de legume, cu ou batut pe deasupra. Nu mananc paine pentru ca este alegerea mea. Pe seara am mancat un castron mare cu salata, cu ou fiert pe deasupra", a declarat Monica Anghel, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare