Vedete din Romania

# monica anghel dieta # monica anghel slaba #monica anghel

Monica Anghel, socant de slaba: "Nu mi-am taiat stomacul si nu am hepatita"

Cantareata Monica Anghel a ajuns de nerecunoscut. In doar un an, artista a slabit enorm si este total schimbata.

Prezenta la un eveniment monden, Monica Anghel a lasat masca pe toata lumea cu noua ei silueta. Cu ajutorul unui nutritionist Monica Angghel a slabit 25 de kilograme si spune ca nu vrea sa se opreasca aici.

„Am reuşit datorită acest doamne minunate şi a echipei. Doamna Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are România. (…) Eu am intrat în acest program în luna octombrie, pe 1 octombrie, şi până în momentul de faţă am slăbit 25 de kilograme, sănătos, frumos. Mă simt foarte bine după operaţia pe coloana vertebrală pe care am avut-o. Am considerat că trebuie să fac o schimbare, şi am făcut această schimbare sănătoasă. Nu mi-am tăiat stomacul, nu am hepatită, nu am făcut infarct, că am citit foarte multe lucruri de genul acesta. Mă simt foarte bine. (…) Nu am trişat deloc pentru că dacă aş fi trişat m-aş i minţit pe mine. Mi-am dat seama că după ce m-am operat pe coloană şi după ce am avut pareză de 98% pe piciorul drept, am zis…ei bine, până acum am avut şi avantajul vârstei de partea mea şi acum trebuie să fac ceva, dar nu sunt bătrână. Aşa am avut întotdeauna spiritul acesta. M-am hotărât să fiu perfect sănătoasă. Am încă dorinţa de a mai slăbi câteva kilograme, nu neapărat pentru că trebuie, nutriţionista mi-a spus în că în acest moment sunt super ok. Eu vreau să mai slăbesc câteva kilograme, apoi să mă menţin.”
, a declarat Monica Anghel, pentru verdict.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare