Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #nati meir #campanie electorala #politica #alegeri prezidentiale

Monica Columbeanu, momeala electorala

Nati Meir continua sa se foloseasca de imaginea Monicai Columbeanu, care a fost gazda petrecerii de lansare a candidatului independent la presedintia Romaniei. Monica si irinel columbeanu au participat sambata la aniversarea zilei de nastere a lui Meir.

In urma zvonurilor care o implicau pe Monica Columbeanu in campania electorala a lui Meir, sotia milionarului a hotarat sa clarifice apropierea ei de politica.

"Nu mi-am luat nici un angajament legat de participarea mea la campania domnului Nati Meir, si cu atat mai putin la vreo aspiratie la vreun fel de functie politica. Nu am avut, nu am si nu voi avea nici un fel de implicari in politic, ca si sotul meu, acesta fiind un domeniu in care nu ne implicam sub nici o forma", a spus Monica pentru Gardianul.

Ea a negat vehement barfele conform carora ar urma sa-i fie consilier de imagine lui Meir in campania electorala. Monica este deocamdata hotarata sa evite politica, desi considera ca are pregatirea necesara pentru o inalta functie publica .

"Nu am spus ca vreau, am spus doar ca as putea sa fac politica, avand in vedere studiile mele. Nu se stie niciodata, nu pot exclude varianta de a intra vreodata in vreun partid, dar asta nu cred ca se va intampla in viitorul apropiat. Cel care m-ar putea influenta este managerul meu, Matei Miko , dar nu este cazul, pentru ca avem alte prioritati in momentul de fata", a adaugat doamna Columbeanu.

 

Citeste si

Monica Columbeanu, purtator de cuvant in campania electorala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare