Vedete din Romania

Monica Columbeanu promoveaza Romania

Invitata la „Quelli che Il Calcio ”, Monicai Columbeanu i s-a alocat cel mai mult timp, povesteste Ziarul. In cadrul emisiunii, ea a marturisit ca si-a luat Bentley -ul din banii castigati cu reality show-ul de pe B1TV, prezentatoarea concluzionand ca sotia lui Irinel „castiga mai bine in Romania decat se ia pentru o emisiune in Italia”.

Festivalul Modei de la Milano

Pe langa cele doua aparitii ale sale pe podium, la Festivalul Modei de la Milano, unde a prezentat doua rochii cu diamante din colectia Valeriei Marini, Monica Columbeanu a acordat, in cursul zilei de duminica, doua interviuri, la doua posturi cunoscute din Italia, pentru “La 7”, la “ Breaking News ”, si pentru Rai Due, la “Quelli che Il Calcio”. Referindu-se la aceasta din urma emisiune, Monica a marturisit: “Totul e din ce in ce mai bine. Am avut cel mai mult timp dintre toti invitatii. Am facut lobby pentru Romania si am promis ca voi face tot ce pot pentru a imbunatati imaginea tarii mele”.

Bentley din banii ei

Sotia lui Irinel a spus, printre altele, la Rai Due, ca si-a luat Bentley-ul din banii castigati cu reality show-ul de pe B1TV, prezentatoarea concluzionand ca invitata sa “castiga mai bine in Romania decat se ia pentru o emisiune in Italia”. Din ce in ce mai solicitata in lumea modei din Cizma, Monica Columbeanu si-a facut un obicei din a sta cat mai mult timp pe tarabele de presa ale italienilor, relateaza Click.

Alta coperta

Dupa ce in ianuarie a fost vedeta celebrei publicatii Max, in februarie, sotia lui Iri apare pe coperta revistei “Qui”, intr-o ipostaza stralucitoare, la propriu. “Visto” este o alta revista pentru care Monica a acordat un amplu interviu, cu un tiraj lunar de 250.000 de exemplare. Mediatizarea de care se bucura Monica in acest moment i se datoreaza, in parte, si agentului sau, Antonello de Gennaro, unul dintre cei mai tari impresari de modele din Italia, pe care sotia lui Irinel il plateste cu un anume procent din cat castiga aceasta la evenimentele la care participa peste hotare. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare