Vedete din Romania

#monica columbeanu #nati meir #alegeri presedintie #campanie electorala #purtator de cuvant

Monica Columbeanu, purtator de cuvant in campania electorala

Monica Columbeanu s-a lasat induplecata in cele din urma de Nati Meir . Dupa mai multe oferte respinse, candidatul la presedintie a reusit sa o convinga pe sotia lui Irinel Columbeanu sa fie purtatoarea lui de cuvant.

Meir a angajat-o mai intai pe Monica Columbeanu ca gazda pentru petrecerea de lansare a candidaturii sale la Cotroceni, iar dupa succesul acelui eveniment a hotarat sa o curteze pentru o pozitie permanenta in echipa de campanie.

"Eu am acceptat aceasta propunere pentru ca am inteles ca e ceva constructiv, ca nu trebuie sa ma lupt si sa ma cert cu nimeni. Nu vreau sa fur functiile nimanui. Fac acest lucru pur si simplu pentru ca am trasaturile necesare, in sensul ca termin o facultate de studii politice si, daca mi s-a dat aceasta sansa, mi se pare normal sa o iau", a spus Monica Columbeanu pentru Gandul.

Nati Meir a organizat o conferinta de presa pentru a-si lauda victoria. "Cand mi-a dat acordul, am inteles ca facem istorie in Romania", a spus el incantat. Monica Columbeanu se va ocupa de relatia lui cu presa, desi sustine ca vrea sa evite politica pentru moment.

"Eu sunt doar un transmitator de mesaj, un purtator de cuvant. Nu am veleitati politice. Nu pot sa spun ca admir pe cineva anume si, chiar daca ar fi asa, nu as da nume, pentru ca ar insemna sa fac parti-pris-uri si nu e genul meu", a precizat doamna Columbeanu.


Citeste si

Monica Columbeanu, momeala electorala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare