Vedete din Romania

#monica columbeanu #film #actrita

Monica Columbeanu se apuca de film

Monica Columbeanu va juca intr-un film romanesc . Ea are sanse mari sa debuteze in actorie intr-o productie care va avea pe afis nume mari ale cinematografiei precum Armand Assante , Florin Piersic sau George Ivascu.

Sotia lui Irinel Columbeanu a primit deja scenariul, insa spune ca nu a dat inca un raspuns. „Am primit scenariul in urma cu doua saptamani. Ar fi o mare oportunitate pentru mine sa joc alaturi de ei, dar trebuie sa ma sfatuiesc si cu managerul meu. Eu voi interpreta rolul principal, al unei printese, in acest film romantic si de aventuri, realizat dupa structura basmului popular "Greuceanu", a declarat Monica, pentru Click!.

Moni ar urma sa faca parte dintr-o distributie care ii mai contine pe Armand Assante, Florin Piersic, George Ivascu, Tudor Chirila si Mihaela Mihai .

Filmul ar urma sa se numeasca “Printesa razboinica” si il va avea in rol de scenarist si producator pe Octav Calin. Acesta si-ar dori-o pe Monica in proiect, chiar daca aceasta i-a transmis ca nu va putea incepe lucrul la acest proiect decat dupa luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului