Vedete din Romania

#monica columbeanu #actorie #hollywood #irinel columbeanu #mick davis

Monica Columbeanu spera la o cariera la Hollywood

Monica Columbeanu a fost surprinsa de fotografi in timpul unei intalniri foarte relaxate cu regizorul filmului " Modigliani ". Sotia lui Irinel isi urmareste in continuare aspiratiile de actrita, dar nu cu foarte mult succes.

Doamna Columbeanu pare ca vrea sa lase modellingul deoparte pentru actorie. Dupa un rol scurt intr-un film italian, ea isi incearca acum norocul cu un regizor scotian care se afla in Romania.

Monica a fost fotografiata alaturi de Mick Davis , care a realizat in Romania filmul "Modigliani" cu Andy Garcia si videoclipul piesei "Without You" a trupei Trident . Dupa intalnirea celor doi, in care Moni i-a prezentat acestuia portofoliul ei pe un laptop, cei doi s-au despartit cu caldura. 

Sotia lui Irinel si regizorul s-au imbratisat si s-au pupat pe obraji la iesirea din cafeneaua hotelului unde a avut loc intalnirea, conform Cancan.

Daca Monica isi pune sperantele in scotianul Mick Davis, ar putea avea de asteptat destul. Regizorul are doar doua filme la activ, ambele finantate de companii de productie mici, unul filmat in Scotia si altul in Romania, la studiourile MediaPro, deci nu se afla in nici un caz in pozitia de a facilita accesul altora "la Hollywood".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului