Monica Columbeanu a fost surprinsa de fotografi in timpul unei intalniri foarte relaxate cu regizorul filmului " Modigliani ". Sotia lui Irinel isi urmareste in continuare aspiratiile de actrita, dar nu cu foarte mult succes.

Doamna Columbeanu pare ca vrea sa lase modellingul deoparte pentru actorie. Dupa un rol scurt intr-un film italian, ea isi incearca acum norocul cu un regizor scotian care se afla in Romania.

Monica a fost fotografiata alaturi de Mick Davis , care a realizat in Romania filmul "Modigliani" cu Andy Garcia si videoclipul piesei "Without You" a trupei Trident . Dupa intalnirea celor doi, in care Moni i-a prezentat acestuia portofoliul ei pe un laptop, cei doi s-au despartit cu caldura. 

Sotia lui Irinel si regizorul s-au imbratisat si s-au pupat pe obraji la iesirea din cafeneaua hotelului unde a avut loc intalnirea, conform Cancan.

Daca Monica isi pune sperantele in scotianul Mick Davis, ar putea avea de asteptat destul. Regizorul are doar doua filme la activ, ambele finantate de companii de productie mici, unul filmat in Scotia si altul in Romania, la studiourile MediaPro, deci nu se afla in nici un caz in pozitia de a facilita accesul altora "la Hollywood".

 

  •   2009-05-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii