Vedete din Romania

Monica Columbeanu vrea sa cucereasca lumea

Monica Columbeanu continua sa fie unul dintre subiectele favorite ale presei din Italia. Intr-un interviu pe care l-a acordat revistei italiene “Visto”, Monica Columbeanu declara ca toata celebritatea dobandita in tara natala nu-i este de ajuns si ca se chinuie din rasputeri sa-si cladeasca o cariera si in afara Romaniei. Dupa cateva pictoriale de succes, recent, Monica a acordat un interviu de patru pagini revistei 'Visto', care apare intr-un tiraj de 250.000 de exemplare. Romanca a marturisit ca vrea sa cucereasca Italia pentru ca Romania a devenit prea mica pentru ambitiile mele. “Romania este prea mica pentru ambitiile mele. Am avut foarte mare succes si a venit timpul sa-mi incerc norocul si in strainatate, pentru a-mi implini un vis deocamdata destul de dificil. Mi-a mers foarte bine la Milano Fashion Week si vreau sa ajung si la Paris”, a declarat sotia lui Irinel.,h4>Despre stilul ei de viata Intrebata despre stilul ei de viata, Monica a povestit ca adora masinile de lux si ca are multe garzi de corp pentru ca trebuie sa ma protejez cand afectiunea celor care vor sa-mi ceara autografe sau vor sa faca poze cu mine depaseste limita.

Irinel era un "playboy"

In ceea ce-l priveste pe sotul ei, Monica le-a declarat ziaristilor italieni ca Irinel era un playboy pana sa o cunoasca pe ea, povesteste Libertatea. Irinel e barbatul perfect , e barbatul visurilor mele. E bland, nu e gelos pe mine sau pe munca mea si nu se gandeste numai la bani, a spus Monica.

Imaginea romanilor de peste hotare

In accelasi interviu Monica vorbeste si despre modul in care sunt vazuti romanii peste granite , relateaza Gardianul. E adevarat ca in Romania exista o criminalitate ridicata, dar totusi as vrea sa se cunoasca o diferenta. In Italia sunt atatia romani care muncesc cinstit si foarte multi tineri destepti. Vreau sa devin faimoasa tocmai pentru a da un exemplu in acest sens, spune Monica. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului