Vedete din Romania

#vedete dragoste #vedete cuplu #monica davidescu #aurelian temisan

Monica Davidescu, convinsa ca Aurelian Temisan o va parasi. Motivul incredibil

Acum este o mare actrita, insa pe vremea cand s-a indragosit de Aurelian Temisan cantaretul era vedeta cuplului. Desi acesta se declara si acum indragostit ca in prima zi de Monica Davidescu, aceasta spune ca mult timp nu a dat nicio sansa relatiei cu actualul sot, fiind convinsa ca va fi parasita. 

„L-am văzut la festivalul Mamaia, pe care îl prezentam atunci, nu pot spune că m-am îndrăgostit. În momentul în care ne-am cunoscut şi trebuia să-l prezint, nici în acel moment n-am simţit că el era persoana cu care îmi voi petrece toată viaţa. Dar, urmărindu-l în următoarele zile, m-am gândit că ar fi interesantă o relaţie şi mi-am dat seama că simt pentru el mai mult decât simţeam pentru un coleg, ceea ce pentru mine nu era în regulă. Apoi, m-a şi invitat la concertul lui şi mi-am dat seama că se întâmplă ceva şi la el, apoi am început să fim împreună, dar n-am dat şanse acestei relaţii, eu eram abia intrată în facultate, el era vedetă, îl ştia toată lumea, nici nu sperăm şi oricum mă aşteptăm să fiu părăsită. Însă nu s-a întâmplat aşa“, a povestit Monica Davidescu la SmartFm.

Monica Davidescu si Aurelian Temisan sunt casatoriti de 22 de ani, fiind unul dintre cuplurile model din showbizul romanesc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare