Vedete din Romania

#Monica Gabor executare #Monica Gabor datorii #vedete intern #monica gabor #showbiz

Monica Gabor, fara forme legale in SUA?

Monica Gabor este executata silit in SUA de fosta sa avocata, Tripona Murgu, pentru o datorie de 80.000 de euro! Executorii americani nu reusesc sa gaseasca insa conturi bancare pe numele iubitei lui Mr. Pink!


In aceste conditii, avocata Tripona Murgu isi pune serioase semne de intrebare privind statutul fostei doamne Columbeanu? Este iubita lui Mr Pink doar turist in America, desi ea a sustinut tot timpul ca ocupa o functie importanta in compania iubitului sau miliardar? Sau, daca este angajata peste Ocean, atunci lucreaza fara forme legale? Tripona Murgu este convinsa ca va afla in curand toate aceste raspunsuri, dar si daca fosta sa clienta beneficiaza de Social Security Number, obligatoriu pentru a putea avea cont bancar in Statele Unite.

“Ma gandesc ca nu-i angajata acolo. Dar candva va lucra si ea, nu cred ca va mai ramane foarte mult in America. Sau poate va face vreo investitie, isi va cumpara vreo casa. Este o persoana fara scrupule. Macar sa fi recuperat cei 11.700 de euro, pe care i-am dat pe biletele de avion, cat am facut naveta pentru ea de la Timisoara la Bucuresti. Sincer, la inceput nu am vrut s-o iau, ca si clienta, dar mi s-a facut mila de ea, ca era vorba si de un copil. Acum am ajuns sa cred ca, de fapt, nici nu voia sa ia fata. Ce facea cu ea in America? Posibil sa fi facut acea tevatura doar de ochii lumii”, a declarat avocata Tripona Murgu pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare