Vedete din Romania

#imagine #evenimente #monden #presa #irinel columbeanu #monica columbeanu

Monica nu mai are nevoie de imaginea lui Irinel

Monica Columbeanu nu a mai fost vazuta cu Irinel in public de luni de zile. Ea considera ca aparitiile lui o sustineau in incercarea de a deveni vedeta, iar acum nu mai are nevoie de acest sprijin.

Irinel Columbeanu a disparut in ultima vreme din atentia presei mondene. Omul de afaceri a ales sa isi rareasca aparitiile publice, lucru care a facut loc speculatiilor despre probleme in casnicia celor doi. Se pare insa ca motivul este altul. Prezenta lui Irinel alaturi de Monica a fost pentru a o promova, lucru care nu mai este necesar acum.

"Iri nu mai are chef sa apara public, nici in ziare, nici la televizor. Ma gandesc ca pana acum aparea ca sa ma promoveze pe mine, dar acum nu mai este cazul. Asa ca ce nevoie are el sa mai apara prin ziare?", a declarat Monica Columbeanu pentru Gardianul.

Sotul Monicai Columbeanu a disparut cu desavarsire si din reality show-ul "By Monica Columbeanu" de la B1TV. Mai nou, emisiunea se concentreaza numai pe viata sociala a Monicai.

Al doilea copil pentru cuplul Columbeanu?

Monica a reprogramat intalnirea cu specialistul in ecografie. Daca ieri doctorul s-a lasat asteptat, astazi Monica va afla daca banuielile ei despre o noua sarcina sunt intemeiate.

"Voi merge la clinica Esthera si voi afla daca sunt insarcinata. Irinel isi doreste mult inca un copil si, cine stie, poate va afla ca va deveni din nou tata, asa cum spera", a spus Moni pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare