Monica Columbeanu a demonstrat ca certurile in familie se lasa deoparte in vremuri grele. Ea a fost alaturi de sora ei, Ramona , atunci cand aceasta a suferit o indigestie care a chinuit-o o noapte intreaga.

Doamna Columbeanu a pornit in ajutorul surorii ei mai mici atunci cand aceasta a avut nevoie de sprijin. La miezul noptii, Monica a facut cumparaturi pentru Ramona si i le-a livrat acasa cu Bentley-ul.

Ramona Gabor a suferit o indigestie foarte puternica dupa ce a mancat peste la un restaurant, conform Cancan. Sora Monicai a bolit o noapte si o zi si a putut doar sa coboare in parcare pentru a o ajuta pe Monica cu pungile de cumparaturi.

In drum spre apartamentul Ramonei, sotia lui Irinel a oprit la un supermarket unde a cumparat mancare pentru sora ei bolnava si apoi a petrecut cateva ore bune alaturi de Ramona.

Relatiile dintre cele doua surori s-au imbunatatit treptat. Luni seara, Monica si Ramona au urmarit impreuna piesa de teatru "Dragostea dureaza trei ani", iar dupa spectacol, Ramona a petrecut noaptea la Izvorani.

 

  •   2009-08-07
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului