Vedete din Romania

# mostenire ileana ciuculete # moarte ileana ciuculete #moarte vedete #ileana ciuculete

Mostenirea de 50.000 de euro a Ilenei Ciuculete. La cine a ajuns

S-au scurs mai bine de 40 de zile de la moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete. Potrivit traditiei, la pomana, sotul acesteia, Cornel Gales, a adus costumele populare ale vedetei sa le dea de pomana. Mostenirea nu este insa una care poate fi trecuta usor cu vedere. Cele 48 de costume costa peste 50.000 de euro.

Sotul cantaretei care a murit pe 14 martie, Cornel Gales, a venit cu portbagajul maşinii plin si a impartit hainele de scena chiar la cimitir, celor veniţi la parastas, imediat după slujba de pomenire de la Cimitirul Străuleşti. Cele aproape 50 de costume populare, strânse de cântăreaţă de-a lungul vieţii, au ajuns la colegele Ilenei Ciuculete.

Georgiana Lepădat şi Nicoleta Stan au primit şi ele câte un costum amintire. ”Cornel mi-a dat două din costumele Ilenei, fiind convins că o să le port şi că lumea o să le admire în continuare şi că nu o să ajungă undeva într-un dulap. Mi-a fost foarte greu să îl îmbrac. Ea oricum este cu noi”, a declarat Nicoleta Stan pentru Antena Stars.

Georgiana Lepădat spune că încă nu este pregătită să îmbrace un costum de-al Ilenei Ciuculete, insa apreciaza foarte mult faptul ca sotul artistei s-a gandit si la ea. ”Nu am putut să-l îmbrac, dar eu am simţit-o pe Ileana”, a spus cântăreaţa, citata de Click. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului