Vedete din Romania

#divort Oana ROman #Marius Elisei #vedete intern #oana roman #showbiz

Motivul divortului Oanei Roman, dezvaluit de fosta iubita a lui Marius Elisei

Motivul divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei a starnit curiozitatea tuturor. Cum cei doi soti nu au oferit detalii, cea care lamureste situatia este fosta iubita a lui Marius Elisei, cea pe care a parasit-o pentru vedeta tv.

Florentina Gheorghe, fosta iubita a lui Elisei, este de parere ca Elisei s-a insurat cu Oana doar pentru faima și știa ca se vor desparți in final.

“'Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a insurat cu Oana doar pentru faima! Nu cred ca Oana Roman a cautat doar distractia. O femeie cand doreste o familie, mai ales si un copil, doreste sa isi intemeieze o familie si punct. Doar ca, dupa parerea mea, a ales persoana gresita. Evident ca nu mi-as mai dori o relatie cu el. Eu nu as putea sa ma prefac atat de mult. Eu sunt un om foarte sincer, cand iubesc, iubesc cu adevarat. Marea lor greseala este ca nu se gandesc la copilas, dar nici nu poti sa te prefaci la infinit. Poate va fi doar un val si se vor linisti. Poate de aceea mi-a mai scris in iunie sa il vizitez la Pitesti. Acum fac eu legaturi. El stia ca se va desparti in final”, a declarat Florentina Gheorghe pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare