Vedete din Romania

# gabriela cristea parinti # gabriela cristea copil #gabriela cristea

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a vrut sa mai auda de parintii ei

Gabriela Cristea si tatal sau nu isi mai vorbesc de ani buni. Realizatoarea TV nu a vrut sa mai auda de parintii sai dupa ce acestia i-au interzis sa isi implineasca unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Se pare ca tot conflictul intre Gabriela Cristea si tatal sau a pornit de la faptul ca acesta din urma nu a vrut ca fiica lui sa isi faca o cariera in televiziune. Considera ca numai femeile usoare aleg aceasta cariera.

Mama si tatal Gabrielei Cristea nu au fost de acord cu alegerea ei de a lucra in televiziune, iar totul a escaladat rapid dupa ce a plecat la mare fara sa isi anunte parintii.

"Eu stiu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasa si se plangea ca Gabriela nu mai vorbeste cu ea. Era suparata. Gabriela facea emisiuni si a fost prezentatoare la Cerbul de aur si a plecat la festival, a stat trei zile la Brasov, apoi a plecat la mare. Nu si-a anuntat familia ca pleaca la mare si cand s-a intors acasa tatal ei a intrebat-o unde a fost fiindca s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus ca la mare. El i-a spus ca atunci la mare sa se duca. Ea si-a facut bagajele si a plecat. Mama ei s-a dus dupa ea. Tatal ei a incuiat-o in dormitor, a luat-o de par, i-a tras doua palme. Gabi a sarit pe geam si plecat. Nu a mai vrut sa se intoarca acasa. A dormit vreo 2 saptmani in televiziune. Bogdan a luat-o acasa la el. Mama lui a facut un soc si la vreo saptamana o suna pe sora mea ca Gabi nu stie sa calce, ca ii intra parul in mancare. Intr-o seara i-a sunat pe parintii lui Gabi sa le spuna ca a vrut sa ii dea cu securea in cap, dar cand a vazut-o ca doarme ca un ingeras nu i-a mai dat", a spus matusa de la Oltenita a Gabrielei Cristea la Antena 1, in urma cu cativa ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare