Vedete din Romania

#Rona Hartner ruptura de menisc #Rona Hartner accident #rona hartner

Motivul pentru care Rona Hartner paraseste “Uite cine danseaza”

Rona Hartner va fi inlocuita in cadrul show-ului de dans de la Pro TV, dupa ce a anuntat ca renunta la competitie. Cei care i-au recomandat sa faca acest lucru au fost medicii.

“M-am accidentat acum zece zile si nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanta, insa ieri dimineata m-a durut piciorul foarte tare si am decis sa merg la medic. Bine am facut, pentru ca medicul a descoperit ca am meniscul rupt si aceasta problema se rezolva doar cu operatie. imi pare rau ca trebuie sa renunt la competitie din aceasta cauza, dar ma bucur ca am putut prezenta valsul din editia a patra si am incheiat pe primul loc.

Nu as fi vrut pentru nimic in lume sa pierd valsul de data trecuta, parca a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriza totala pentru mine, nici acum nu-mi vine sa cred. O sa vin in platou la fiecare editie, sa-i sustin pe Andrei si noua lui partenera. Voi fi alaturi de ei, le voi face galerie si imi doresc sa ajunga in finala si sa castige aceasta competitie", a afirmat Rona Hartner, potrivit paginademedia.ro.

„Am aflat concluzia tragica. Trebuie sa fac o operatie de urgenta. Am fisura de menisc de gradul 3, adica mai pe romaneste, menisul este distrus, este rupt. In plus de asta, din cauza unui soc pe care l-am avut acum 10 zile, am si peroneul fracturat. Am o fisura chiar pe peroneu. Acea fisura dadea niste dureri foarte mari, pe care le am si pe care le resimt in permanenta, dar cu ele am putut sa avansez. in schimb meniscul avea tendinta sa se agraveze din ce in ce mai tare. Astazi nici n-am voie sa stau pe picior. Asta a fost pentru mine un soc. Plang incontinuu de atunci. Nu am de ales. Am fost la toti specialistii, si pentru sport si pentru toate cele. Am cerut parerea la 7-8 medici(…) si toata lumea mi-a spus acelasi lucru: operatie de urgenta”, a declarat Rona Hartner la Pro TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului