Vedete din Romania

#Nadia Comaneci Bart Conner #Nadia Comaneci casatorie #Nadia Comaneci divort #nadia comaneci

Nadia Comaneci, prima declaratie despre divort!

Zvonul ca „Zeita de la Montreal” ar fi divortat de Bart Conner a facut inconjurul Romaniei! Dupa ce fratele Nadiei Comaneci a infirmat zvonul zilele trecute, iata si reactia Nadiei! 

Fratele Nadiei Comaneci, Adrian, considera ca daca sora sa ar fi divortat de Bart Conner, l-ar fi informat. Adrian Comaneci sustine ca cei doi se iubesc in continuare

"Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta, plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusc, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta. Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva", a declarat Adrian Comaneci, pentur WOWbiz.ro.

”Sunt in vacanta cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, in Los Angeles. Nu-i adevarat nimic, nu e vorba de niciun divort. Este ridicol sa aud așa ceva”, a declarat Nadia Comaneci pentru cancan.ro.

Nadia Comaneci (56 de ani) este casatorita din 1996 cu fostul mare gimnast Bart Conner, cu care are un baiat, pe Paul Dylan. Stabiliti in Norman (Oklahoma), Nadia si Bart Conner au deschis impreuna o academie de gimnastica,

Nadia Comaneci este considerata cea mai mare gimnasta din istorie, obtinand 5 medalii olimpice de aur (trei la Montreal 1976 si doua la Moscova 1980), alte trei de argint si una de bronz, tot la olimpiade, plus o multime de titluri mondiale si europene.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului