Vedete din Romania

Nana Mouskouri, oaspetele Andreei Marin Banica

Andreea Marin Banica va pleca din nou in Africa pentru a realiza un documentar care va fi prezentat la Gala Unicef , ce va avea loc pe data de 10 mai. Evenimentul va fi gazduit si prezentat de Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, oaspetele de onoare fiind Nana Mouskouri .

Numita Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF in 1993, Nana Mouskouri este in permanenta preocupata de promovarea drepturilor copiilor, acest lucru reflectandu-se in toate actiunile sale, atat in misiunile speciale asistate de UNICEF in care s-a implicat, cat si in interviuri, in timpul concertelor sale din intreaga lume.

Gala UNICEF din 10 mai va fi gazduita si prezentata de Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania si se va bucura de participarea unor personalitati ale vietii politice, economice si artistice din Romania, precum si a sustinatorilor si colaboratorilor apropiati ai UNICEF.
Fondurile vor fi utilizate pentru a oferi o sansa mai buna copiilor care se nasc in maternitatile din Romania, prin transformarea acestor spitale in Spital Prieten al Copilului.

Initiativa Spital Prieten al Copilului a fost lansata in 1991 de catre UNICEF intr-un efort de a transforma toate maternitatile in centre de sprijinire si promovare a alaptarii. Alaptarea aduce copiilor avantaje care nu pot fi reproduse de nicio alta modalitate de hranire .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.
  •   2008-05-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.