Vedete din Romania

Naomi Campbell a fost operata

Supermodelul Naomi Campbell a fost internata de urgenta intr-un spital din Brazilia, a declarat repezentantul ei legal, citat de publicatia britanica Daily Mail. In varsta de 37 de ani, vedeta este in perioada de recuperare dupa ce a fost supusa unei interventii chirughicale la spitalul Sirio Libanes din Sao Paolo.

Interventie cu succes

Naomi Campbell a fost internata in spital pentru a ii fi scos un mic chist . Procedura medicala a fost realizata cu succes, ea acum se odihneste si abia asteapta sa se intoarca la munca”, a declarata reprezentantul manechinului. Acelasi purtator de cuvant a refuzat sa ofere mai multe detalii despre starea de sanatate de dupa operatie a manechinului international.

Cel mai bun doctor

Campbell este sub grija atenta a celui mai bun doctor din brazilia, Josi Aristodemo Pinotti, care a declarat ca “nu poate dezvalui mai multe detalii despre interventie, dar ca tot ceea ce poate spune este ca pacienta lui este complet vindecata.” De asemenea, doctorul a mai spus ca operatia trebuia facuta de urgenta. Presa britanica presupune ca operatia a avut loc duminica seara, intre oraele 22 si 3 dimineata. Interventia nu s-a facut prin metode chirurgicale traditionale, ci a fost una laparoscopica. Vedeta a ramas in continuare internata, pentru a fi sub supravegherea doctorilor. De asemenea ea mai urmeaza o dieta bazata pe lichide care o va ajuta in perioada post operatorie. “Naomi Campbell doreste sa multumeasca in mos special doctorilor care au avut mare grija de ea” a mai adaugat reprezentanta topmodelului.

Iubeste America de Sud

Vedeta este o mare admiratoare a Americii de Sud, frecventand multe din tarile de pe continent. La inceputul acestei luni, ea a fost prezenta la carnavalul din nord-vestul orasului Salvador. De asemenea se mai zvoneste ca este implicata intr-o relatie amoroasa cu unul dintre cei mai bogati oameni din Brazilia, afaceristul Marcus Elias, cu care s-a cunoscut acum doua saptamani la Sao Paolo Fashion Week. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului