Vedete din Romania

# Neti Sandu relatii # Neti Sandu astrologie #neti sandu

Neti Sandu, parasita dupa 10 ani de relatie!

Discreta din fire, Neti Sandu, prezentatoarea previziunilor astrologie de la Pro TV, vorbeste foarte rar despre viata sa personala. Recent, vedeta a povestit, intr-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca, despre relatiile care au marcat-o!

Neti Sandu a vorbit despre casatoria care a durat doi ani, dar si despre cum a fost parasita de un barbat dupa 10 ani de relatie.

 

„M-am maritat si a durat doi ani. Cred ca aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a tinut pentru ca eram foarte diferiti. Dupa aceea am avut o relatie de 10 ani pana cand am ajuns la Pro TV. Si a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis ca omul e liber sa  faca ce vrea. Important era cum ma descurcam eu dupa aia, nu…

A fost infiorator de greu, nu greu. Asa a fost inceputul la Pro TV. Eu asa i-am spus lui Florin (n.r. Calinescu): „Eu sunt atat de daramata  ca eu nu stiu daca o sa pot sa fac fata aici”. Exact atunci, cu doua saptamani inainte. A plecat dupa zece ani de relatie. Mi-a lasat o hartie in care mi-a spus ca nu se poate ceva mai perfect decat mine. El a invocat motivul ca avea impresia ca eu ii port ghinion. Nu eu, stai ca formulara era alta: ca ne purtam ghinion unul altuia. El tot zicea, el avea nevoie de un vinovat si eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicatie.

Eu nu as fi avut nici cea mai mica posibilitate sa-i dovedesc ca nu eu sunt cauza. Pentru ca nu iubea si atunci… si daca nu ar fi plecat si daca nu s-ar fi intrerupt atat de dureros, de o cruzime rara. In prima zi, cand am avut prima zi de misie, el a venit si si-a luat toate lucrurile din casa. Si eu cand am ajuns de la emisiune si am vazut casa devastata, deci pur si simplu mi-a venit rau. Am crezut ca au venit hotii, au spart usa… El rascolise de frica sa nu vin eu. Adica tu nu ai avut curaj sa dai ochii cu mine si nici sa imi spui… A plecat fara sa avem vreo discutie si vii si iti furi lucrurile din casa. Asta a fost alegerea mea sa nu spun absolut nimic.

Eu am facut vreo cinci ani de terapie ca sa trec peste  asta si sa ma pot bucura de viata, de fapt asta voiam. Ma secase de toate resursele… daca nu pleca in felul asta, daca nu era atat de socant, eu nu as fi facut toate lucrurile pe care le-am facut dupa aceea. In felul asta eu ii multumesc ca a fost in halul in care a fost. Nu pot decat sa-i multumesc. Pentru ca daca ramanea, el ar fi fost vesnic nemultumit ca din cauza mea”, a povestit Neti Sandu intr-un interviu pe care i l-a acordat la radio Europa FM Andreei Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului