Vedete din Romania

#talent #nicole cherry #memories

EXCLUSIV Nicole Cherry, copilul-minune al muzicii romanesti: "Vreau sa castig un Grammy"

Nicole Cherry, pe numele ei real Nicoleta Ghinea, este, la doar 14 ani, una dintre vocile de senzatie ale muzicii romanesti. Ea a acordat un interviu Acasa.ro, in care vorbeste despre cariera sa, dar si despre dragoste si ce o inspira. 

Isi doreste o cariera internationala, sa cante in duet cu Alicia Keys si asteapta sa se indragosteasca. La doar 14 ani, Nicole i-a impresionat pe toti cu vocea sa puternica, vibranta, dar si cu simplitatea, naturaletea, dar si maturitatea de care da dovada. Chiar daca este prinsa intre concerte si interviuri, nu si-a neglijat nicio clipa scoala (este eleva a Liceului de Muzica "Dinu Lipatti") si a trecut cu brio de Examinarea Nationala. 

Acasa.ro: Ai ales un nume de scena exotic. Te-ai gandit la o cariera internationala sau dragostea pentru cirese a fost unicul motiv?  

Nicole Cherry: Principalul motiv a fost faptul ca imi plac foarte mult ciresele, insa m-am gandit si la o cariera internationala.

Ai dat de curand un examen important, Examinarea Nationala. Cum ti s-a parut? 

M-am pregatit tot anul pentru aceste examene, am avut emotii insa am reusit sa promovez cu brio toate probele. Subiectele mi s-au parut destul de usoare.

Cum ai reusit sa impaci scoala cu cariera ta in plina ascensiune? 

Nu a fost deloc usor, am avut un program foarte incarcat: recapitulam pentru examene, mergeam la emisiuni si evenimente, la studio…Ma bucur insa ca am reusit sa le fac bine pe toate, iar acum, pe perioada verii, ma pot concentra doar asupra muzicii.

Ce planuri ai pentru vara aceasta? Te pregatesti pentru viata de liceu, te bucuri de vacanta sau ai multe concerte?

Nu mi-am facut planuri de vacanta, pentru ca petrec foarte mult timp in studio, pregatesc piese noi. Pe langa asta, au inceput si concertele. Multe dintre ele sunt la mare, asa ca pot sa spun ca o sa ma bucur de o mini-vacanta pe litoral in fiecare weekend!

Ce s-a schimbat in viata ta in ultimul an? 

S-au intamplat lucruri minunate: am cunoscut persoane noi si am avut parte de succes foarte repede. Colegii si prietenii mei sunt mandri de mine si ma sustin in tot ceea ce fac.

Stilul tau se schimba de la melodie la melodie. Cum le impaci, cine le alege?

Imi aleg singura melodiile, cant ceea ce imi place.

In "Memories" canti despre dragoste. Ai fost indragostita? 

Nu am fost inca indragostita, insa am vrut sa amintesc publicului un sentiment frumos pe care multi l-au trait, si anume fiorul primei iubiri. Cred ca a fost alegerea potrivita: in iarna implinesc 15 ani, deci nu puteam canta despre lucruri foarte serioase sau triste, dar nici despre papusi.

Pana acum te-am auzit cantand in engleza. Ai in plan si o melodie in limba romana? 

M-am gandit si la o piesa in romana, insa mai astept putin. Momentan “Memories” este in centrul atentiei.

Parintii, bunicii ce parere au despre ascensiunea ta? 

Sunt foarte mandri de mine si ma sustin, se bucura mult cand ma vad la televizor sau ma aud la radio.

Cu cine ai vrea sa faci un duet? 

Mi-ar placea foarte tare sa cant cu Alicia Keys.

Cum iti vezi viitorul? Sa spunem urmatorii 10 ani.

Imi doresc sa castig un premiu Grammy si nu vreau sa renunt la acest vis, pentru ca poate deveni realitate si voi munci mult ca sa realizez acest lucru.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului