Vedete din Romania

Nicole Kidman detronata

Australianca Nicole Kidman nu va mai fi imaginea parfumului Chanel No.5, bosii marii case de moda preferand-o pentru sezonul urmator pe Audrey Tatou, povesteste Curentul.

Micuta frantuzoaica va fi noua imagine a parfumului Chanel No.5, incepand de anul viitor, inlocuind-o astfel pe Nicole Kidman, actuala imagine a celebrului brand.

Tautou, in varsta de 29 de ani, va colabora pentru campania Chanel No.5 cu regizorul Jean-Pierre Jeunet , care va regiza un scurtmetraj, in stilul celui produs de regizorul Baz Luhrman cu tema " Moulin Rouge ", in care a aparut Nicole Kidman.

Cei doi nu se afla la prima colaborare, ci au mai lucrat impreuna pe vremea cand Audrey filma pentru Amelie si O logodna foarte lunga.

Proaspata campanie Chanel va patrunde pe piata anul viitor, dupa o lunga perioada in care imaginea lui Nicole Kidman devenise deja clasica.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare