Vedete din Romania

Nicoleta Luciu, experienta traumatizanta

Weekendul trecut, Nicoleta Luciu a trait o experienta traumatizanta. Soarta, insa, a fost de partea ei. Primul pe care l-a avut in minte a fost fiul sau inca nenascut. Intr-un moment de neatentie , viitoarea mamica s-a impiedicat si a cazut pe scari, povesteste Cancan.

Panica a fost atat de mare incat, desi totul parea in regula, vedeta a simtit nevoia sa consulte un specialist. Si pentru ca un simplu control nu ar fi linistit-o pe deplin, Nicoleta Luciu s-a internat intr-un spital privat din Bucuresti pentru a fi supusa unui set complet de analize si investigatii.

Se pare ca, desi cazatura nu a fost chiar banala, fatul nu a fost afectat. In schimb, medicul specialist i-a recomandat Nicoletei cateva zile de repaus la pat . Mai mult, desi a fost zdruncinat bine, bebelusul se afla in afara oricarui pericol. Cu siguranta, Nicoleta va fi mult mai atenta data viitoare cand se va afla in fata treptelor.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului