Vedete din Romania

#nicoleta luciu #club #recital

Nicoleta Luciu face femeile geloase

Nicoleta Luciu da din nou concerte. Intr-o rochie foarte scurta, cu miscari lascive, ea a reusit sa supere partenera unui barbat cu care a flirtat in timpul unui concert la Calarasi .

Dupa ce a devenit mama, Nicoleta Luciu a muncit mult pentru a reveni la silueta de dinainte de nastere. Revenita in forma, ea nu a renuntat la spectacolele provocatoare.

Sambata, Luciu a fost invitata sa cante intr-o discoteca din Calarasi. Bruneta a cantat cinci melodii dar spectacolul a fost asigurat de coregrafia lasciva. Ea s-a asezat in bratele mai multor tineri din discoteca.

Asezata pe piciorul unui barbat, Nicoleta a intrebat-o pe iubita acestuia daca poate sa flirteze in continuare cu el. Bruneta a ignorat refuzul acesteia si a continuat sa vorbeasca cu barbatul, pana cand iubita lui i-a adresat un taios "Te rog sa pleci!", conform CanCan.

Abia atunci a inteles Nicoleta ca nu e de gluma si a continuat spectacolul in fata publicului care ii admira mai mult corpul decat calitatile vocale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare