Vedete din Romania

#viziru #platou #telenovela #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, in atentia fratelui lui Lucian Viziru

La scurt timp dupa ce a revenit pe platourile de filmare ale serialului "Regina", Nicoleta Luciu a intrat in atentia fratelui mai mic al lui Lucian Viziru , Augustin, care joaca si el in telenovela.

Vedeta a inceput lupta cu kilogramele, dar, chiar si fara silueta sexy, ea atrage atentia barbatilor. Fratele lui Lucian Viziru, Augustin, ii acorda toata atentia pe platourile de filmare , ii face complimente si o invita la cafea conform Interesul Public

augustin a remarcat ca bruneta a slabit deja 10 kilograme dupa nastere si o invita la cafea in timpul pauzelor de filmare sperand ca atentia lui sa fie impartasita.

Din pacate pentru el, Nicoleta nu uita de singurul om pe care il iubeste, sotul ei, Zsolt Csergo, si de juniorul de acasa si nu ii raspunde in nici un fel lui Augustin. Oricat de curtenitor este, Nicoleta il trateaza doar ca pe un coleg.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului