Vedete din Romania

#Nicoleta Luciu ten #Nicoleta Luciu mezoterapie #vedete intern #showbiz #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, injectii in fata! “Imi venea sa ma arunc pe geam efectiv”

Nicolera Luciu este dispusa sa faca aprope orice pentru a-si mentine aspectul tanar. De curand, medicul chirurg estetician Calin Dobos i-a facut mezoterapie cu acid hialuronic imbogatit cu vitamine pentru un ten mai ferm. Iata experienta vedetei.

“Am fost la domnul Calin Dobos si mi-am facut un tratament la fata. Este vorba despre un tratament de reintinerire a tenului. Doctorul mi-a facut niste injectii “super smechere”, in fata.  Mi-a bagat vreo 50 de injectii in fata, fara anestezie, si fiecare injectare dureaza undeva la 10 secunde. Deci, imi venea sa ma urc pe pereti. Incercam pe cat posibil sa nu fac ca toate alea, dar imi venea sa ma arunc pe geam efectiv. Nu mai puteam de durere. 24 de ore am avut fata umflata. Dar dupa doua zile s-a schimbat complet pielea, tenul arata fantastic. Zici ca am ten de 20 de ani. Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum arata fata. Singura metoda de rehidratare a tenului si reimprospatare sunt injectiile astea in profunzime. Nicio crema nu ajunge pana in ultimul strat de piele ca sa aiba acest rezultat de ten frumos si proaspat. Tratamentul se face timp de trei luni, in fiecare luna cate o injectare”, a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare