Vedete din Romania

Nicoleta Luciu isi cara singura bagajele

Nicoleta Luciu nu abuzeaza deloc de statutul de femeie insarcinata , pentru a se eschiva de la diverse treburi cum ar fi, bunaoara, caratul bagajelor, povesteste Cancan.

Dorind sa-i faca o vizita iubitului ei, Zsolt Czergo, la hotelul unde acesta se cazeaza de obicei cand vine in Bucuresti, vedeta s-a dovedit prevazatoare si, pentru cele cateva zile cat urmeaza sa stea la Marriott si-a adus o multime de lucruri.

Evident, hamalii nu au stat cu mainile in san si i-au sarit in ajutor, oferindu-si serviciile, insa bruneta nu a abuzat deloc de serviabilitatea acestora, ba dimpotriva. Paparazzii Cancan au surprins imagini inedite cu Nicoleta carandu-si singura geamantanul, in timp ce unul dintre hamali, cel mai firav, ii ducea doar poseta .
Ca o noutate, Nicoleta da semne ca isi asuma si vestimentar statutul de femeie insarcinata, purtand o hainuta larga de la bust in jos, model specific gravidelor.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului