Vedete din Romania

#nicoleta luciu #copil #sarcina #slabire

Nicoleta Luciu lupta cu kilogramele

Nu a trecut nici o luna de la nasterea lui Zsolt Jr. si Nicoleta Luciu a inceput sa lucreze la silueta ei. Vedeta se antreneaza pentru a scapa de kilogramele in plus adunate in timpul sarcinii. 

In timpul sarcinii, Nicoleta s-a ingrasat cu 35 de kilograme pentru ca micutului sa-i fie bine iar acum lucreaza alaturi de antrenorul de fitness Florin Uceanu. Ea s-a intors deja la lucru pe platourile de filmare si spera ca antrenamentul combinat cu o dieta buna sa o ajute sa revina rapid la formele ei admirate.

luciu fitnessAntrenamentul Nicoletei a inceput usor pentru acomodarea cu efortul. Ea lucreaza cu greutati moderate si va continua cu mers si alergare sau cu bicicleta stationara. "Obiectivul nostru este ca in circa 3 luni Nicoleta sa scape de kilogramele in plus. Nu e usor pentru ca ea acum alapteaza, copilul fiind prioritatea numarul unu, iar dieta nu poate sa fie la fel de restrictiva ca a unui subiect normal care vrea sa slabeasca" spune Florin Ulceanu.

Dieta Nicoletei va fi impartita zilnic in 5 mese in care poate manca 300 g legume, 100 g carne slaba de pui, peste sau vita, 500 g iaurt. La asta se mai adauga fulgi de grau germinat si batoane nutritive cu fibre pe care Nicoleta le manca cu placere si inainte de sarcina, conform topculturism.ro

Chiar daca trebuie sa se trezeasca de cateva ori pe noapte pentru a-l alapta sau ingriji pe micul Zsolt, Nicoleta a ales sa se intoarca la filmarile serialului "Regina". Mama ei are grija de copil cat timp ea lipseste, dar nu e niciodata prea departe fiindca apartamentul in care locuieste se afla chiar in Buftea.

Credeti ca Nicoleta Luciu va reveni in curand la silueta sexy de dinainte de sarcina?


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare