Vedete din Romania

#nicoleta luciu #prezentare de moda #sani

Nicoleta Luciu nu vrea sa-si picteze sanii

Nicoleta Luciu va fi vedeta unei prezentari de moda la care machiajul va fi asigurat de Adrian Pescariu, cel care i- make-up artistul spera sa aiba acces la sanii Nicoletei.

Aparitiile publice ale actritei s-au imputinat simtitor dupa ce a devenit mama, dar Nicoleta Luciu este acum pregatita sa revina triumfator pe scena unei prezentari de moda.

Adrian Pescariu, cel mai tanar make-up artist din Romania, vrea sa o "aranjeze" pe Nicoleta la fel ca pe Ramona Gabor , cu sani vopsiti si accesorizati cu pietre si cristale.

"E una dintre vedetele de la Acasa TV si, din cate am inteles, trustul MediaPro nu accepta ca acestea sa apara nud decat foarte rar. Sper sa o conving sa se dezbrace cat mai mult. Asa zicea si Ramona Gabor la inceput, ca ea nu-si arata sanii, dar pana la urma a acceptat, iar prezentarea a iesit foarte bine. De asemenea, Nicoleta n-a dorit sa urce decat o singura data pe podium, ea urmand sa fie vedeta mea duminica aceasta, la Bonton Fashion", a explicat Pescariu pentru "ring".

Onorariul pe care l-a cerut Nicoleta a fost la fel de mare ca cel cerut de Ramona pentru a defila pe podium topless, cu sanii vopsiti: 1.000 de euro.

 

Citeste si

Prima mie de euro pentru Ramona Gabor topless

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului