Vedete din Romania

# nicoleta luciu grasa # nicoleta luciu dieta #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu s-a ingrasat enorm. Este din nou insarcinata?

Nicoleta Luciu nu mai are formele sexy de altadata. Vedeta s-a ingrasat foarte mult in ultima perioada, iar multe persoane banuiesc ca acesta ar fi insarcinata din nou. 

Actrita a negat insa acest zvon si a declarat ca s-a ingrasat foarte mult in vacanta. A mancat inghetata non-stop, iar asta s-a vazut rapid la silueta.

"Am venit cu 70 de kilograme din vacanta. Atatea aveam cand doar eram insarcinata in 5-6 luni. Nu sunt insarcinata, ca nu aveam voie sa fac asemenea proceduri. M-am relaxat, am stat cu copiii toata ziua, am gatit, m-am plimbat. Si am mancat multa inghetata. Acolo nu poti sa o refuzi, e cremoasa, e foarte buna. Pot sa spun ca mancam vreo 10 cupe pe zi. O cupa era mare", a declarat Nicoleta Luciu la Kanal D.

Ca sa mai scape de kilogramele depuse exact acolo unde nu si-ar fi dorit, Nicoleta a apelat la specialistii unui salon de infrumusetare care, cu ajutorul unor proceduri speciale, o vor ajuta sa isi revina la formele care au consacrat-o.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului